A budapesti, kecskeméti villarangsor után itt a szegedi toplista. 300 milliós villa vezeti a listát, de van belül üres kastély 165-180 millióért. 

1. Családi ház - 438 négyzetméter, 299 millió forint 

A legdrágább szegedi villa elhelyezkedéséről annyi derül ki, hogy Szeged-Tápén található a Tisza-part közelében. A 6 szobás házat szokásos, luxusra utaló jelzőkkel (az ingatlanpiac gyöngyszeme, igényesség stb.) illeti a hirdetés. 

Forrás: Otthontérkép.hu

Fontosabb, izgalmasabb extrák: úszómedence, kerti pihenő. 

 

2. Szerkeszetkész kastély - 1050 négyzetméter, 165 millió forint

A szerkeszetkész, több mint 120 szobás kastély Szeged mellett van, az 1050 négyzetméteres lakótér mellett a 4 hektáros telek is benne van az árban. Az épület felújítása 1997-ben kezdődött és 2007-ben fejeződött be. Az ingatlant korábban, egy már nem aktív hirdetés szerint 180 millió forintért is árulták. 

Kastély bélés nélkül

Fontosabb, izgalmasabb extrák: a hirdetés szerint wellness központ létrehozására is alkalmas az ingatlan.  

3. Családi ház Újszegeden - 806 négyzetméter, 151 millió forint

A 14 szobás házhoz jár garázs meg egy 2 ezer négyzetméteres kert. A rövid hirdetés emellett annyit mond, hogy teljes infrastruktúrát biztosít az ingatlan. 

Ennyiért kínált háznál normálisabb képet is lehetett volna készíteni - Forrás: Ingatlan.com

Izgalmasabb, fontosabb extrák: parkosított kert.

Más, még drágábban

A hirdetett szegedi ingatlanok közül a legdrágább egyébként a 450 millió forintért kínált telek, amelyen akár családi ház is építhető. A telek közel 150 ezer négyzetméteres.

A villarangsor az Ingatlan.com, OTP Ingatlanpont, Otthon Centrum,a  Duna House és az Otthontérkép adatbázisa alapján készült csütörtökön. Az adatábázisokban a direkt a házakra keresett a Buksza, a lakásokat most nem vette figyelembe. A hirdetések változása, új házak, lakások megjelenése miatt a lista napról napra változhat.

Ha tetszett a cikk, vagy a többi poszt, akkor ossza meg és szeresse a Bukszát a Facebookon. Ha pedig véleménye van a témáról, akkor se habozzon  

Buksza-posztok az elmúlt napokból, hónapokból:

Ezek Kecskemét legdrágább villái

Ezek Budapet legdrágább villái

Így néz ki a rezsigyilkos ház

Új adó - megutálták a napelemeket

Egy ház árát bukják a szakiskolások