Budapest után Kecskemét legdrágább villáit szedte össze a Buksza. Közel 300 millióért adják a legdrágábbat, kép azonban nincs hozzá. 

1. Domb lakópark, Kecskemét - 750 négyzetméter, 290 millió forint

A legdrágább kecskeméti családi házat a Buksza-lista készítésekor fénykép nélkül hirdették, pedig a kép az olcsóbb ingatlanoknál is szinte állandó tartozék. Sőt, kötelező kelléke az ingatlanhirdetéseknek. Később azonban már voltak képek a hirdetésben. 

Az 5 szobás ház 750 négyzetméteres, plusz az 1400 négyzetméteres telek. A hirdetés szerint az ingatlan "Kecskemét exkluzív lakóparkjában" található.

Fontosabb, izgalmasabb extrák: az ingatlan az arborétum mellett van, a lakóparkban portaszolgálat működik, van még lift, fűtött kültéri medence, borospincével, fűtött autóbeálló.

 

2. Két családi ház együtt, Kecskemét - 1038 négyzetméter, 198 millió forint

Több hirdetési oldalon megtalálható a második helyezett. A Kecskemét belterületén lévő ingatlanegyüttes mindjárt két - egymással szomszédos, közös telekkel rendelkező - házat tartalmaz. Az egyik 436 négyzetméteres, a másik pedig 513 négyzetméteres. 

Két családi ház, plusz például medence és teniszpálya - Fotó: Ingatlan.com

Fontosabb, izgalmasabb extrák: medence, szauna, szolárium, dísznövényes park, teniszpálya.

2. Családi ház - 500 négyzetméter, 198 millió forint

A 198 millió forintos árával holtversenyben második ingatlanhoz szintén nincs kép, és a részletes leírás is hiányzik.

Fontosabb paraméterek: 500 négyzetméter lakótér, 6 szoba, és 4800 négyzetméteres telek

3. Kecskeméti tanya - 540 négyzetméter, 190 millió forint

A harmadik egy, a hirdetés szerint jó állapotban lévő tanya. Az 540 négyzetméteres lakótér és a 20 szoba ebben százmilliós villák ligájában nem ritka, de a 36 ezer négyzetméteres telek már annál inkább.

Tanya, 3 hektáros telekkel - Fotó: Ingatlan.com/CDC Ingatlan

A hirdetés alapján az ingatlan turizmusra, vendéglátásra lett kihegyezve: "az 5 lakóépületből és étteremből, rendezvényházból, borozóból, szolgálati lakásokból, háztáji állatok tartására alkalmas gazdasági helyiségből, istállóból, karámból álló tanya. A hideg-, melegkonyhás étterem a nap bármely szakában várja a magyaros és házias ízek kedvelőit."

Még egy

Bár nem kimondottan családi ház, de arra is alkalmas lehet a vendéglővel, élelmiszerbolttal, fagyizóval felszerelt ingatlan, amely Kecskemét közlében, Szentkirályon található. A közel 220 millió hirdetési árban benne van a 563 négyzetméteres ház, és a 1647 négyzetméteres telek. 

A rangsor az Ingatlan.com, OTP Ingatlanpont, Otthon Centrum,a  Duna House és az Otthontérkép adatbázisa alapján készült hétfőn. A hirdetések változása, új házak, lakások megjelenése miatt természetesen a lista napról napra változhat.

Ha tetszett a cikk, vagy a többi poszt, akkor ossza meg és szeresse a Bukszát a Facebookon. Ha pedig véleménye van a témáról, akkor se habozzon  

Buksza-posztok az elmúlt napokból, hónapokból:

Ezek Budapet legdrágább villái

Így néz ki a rezsigyilkos ház

Új adó - megutálták a napelemeket

Egy ház árát bukják a szakiskolások