Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mennyibe kerül Budapest legújabb villamosmegállója?

A Rudas fürdő 140 millióból kap villamosmegállót.

A Budavári Önkormányzat által a Rudas fürdő előtti villamosmegállóra kiírt közebeszerzési pályázaton a budapesi Pentavia Kft. közel 140 millió forintos ajánlattal lett a befutó - derül ki a Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számából.

Valahol itt lesz a megálló - Forrás: Google Maps

Az ominózus villamosmegállóhoz 330 négyzetméter utat kell felbontani, 350 köbméter földet kell elvinni, valamint 230 négyzetméter kőburkolatot kell letenni. Emellett - jelentsen ez bármit - "intenzív zöldfelületet" kialakítása is szerepel a vállalásban. Továbbá 13 jelzőtáblát telepítenek, két utasvárót és pernokat építenek a beruházás során.

1 Tovább

Békéscsaba legdrágább villái

Ezúttal Békéscsabára ment a Buksza villasorozata. A megyeszékhelyen 120 millió forintért hirdetik a listavezetőt. Ahogy a más városokban található villáknál, családi házaknál itt is a szokásos, egyben elcsépelt jelzők színesítik a hirdetést (luxus, elegáns, exkluzív stb.).

1. Családi ház - 492 négyzetméter, 120 millió forint

Az első helyezett békéscsabai házban 4 szoba és egy nappali van, plusz több mint 1800 négyzetméteres kert is kapcsolódik hozzá.

Forrás: Ingatlan.com

Fontosabb, izgamasabb extrák: öntözőberendezés, napkollektorok, szauna, medence, nyári konyha, 4 autónak kialakított garázs, központi porszívó.

0 Tovább

Szeged legdrágább villái

A budapesti, kecskeméti villarangsor után itt a szegedi toplista. 300 milliós villa vezeti a listát, de van belül üres kastély 165-180 millióért.

1. Családi ház - 438 négyzetméter, 299 millió forint

A legdrágább szegedi villa elhelyezkedéséről annyi derül ki, hogy Szeged-Tápén található a Tisza-part közelében. A 6 szobás házat szokásos, luxusra utaló jelzőkkel (az ingatlanpiac gyöngyszeme, igényesség stb.) illeti a hirdetés.

Forrás: Otthontérkép.hu

Fontosabb, izgalmasabb extrák: úszómedence, kerti pihenő.

0 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Utolsó kommentek