Az egyik hirdetési oldalon megjelent egy hirdetés, amely szerint fél éven keresztül rendszeresen alkoholt kell inni. Ingyen, a fizetés pedig havi nettó 180 ezer forint. A hirdetés szerint havonta egyszer orvsohoz kell menni. Nem tudom igaz-e, de állítják, hogy nem. (Aki beszél velük, írjon! Köszi.)

Íme a hirdetés szó szerint, meg a screenshot:

Keresünk fizetett alkoholfogyasztót! Havi nettó fizetés: 180.000 ft.

Fél éves időtartamra keresünk 30 darab önkéntes alkoholfogyasztót szakdolgozat kutatásának véghezvitele céljából.
Sajnos mi nem vehetünk részt a kísérletben, ugyanis félünk, hogy pontatlan eredmények kerülnének rögzítésre.

Jelentkezési határidő: július 31
jelentkezni lehet itt az Apródon üzenetben. A válasz üzenetünkben megadott címre kell elküldeni a motivációs levelet! (Ami egy Facebook oldal lesz, ott gyűjtjük egy helyre a jelentkezőket. A hirdetés legvégén is megtaláljátok)

Amit kínálunk:
- Jobbnál jobb magyar, és külföldi italok.
- Korlátlan alkoholfogyasztás fél éven keresztül
- Baráti hangulat, összetartó közösség kialakulása a fél év végére.
- Teljes mértékben az alkoholfogyasztó igényére szabjuk a kísérletet (ha csak száraz pezsgőt szeretsz, akkor csak azt kapsz)

Amit kérünk:
- Szakmai tapasztalat
- Betöltött 18. életév
- Szenvedély az alkoholok iránt
- Motivációs levél a válaszüzenetben kapott e-mail címre, vagy a Facebook oldalunkra privát üzenetként! (Minimum 200 karakteres legyen!)

Ami előnyt jelent:
- Családtagjaid, barátaid, csoporttársaid, haragosaid is jelentkeznek (a kutatás kitér az egy családon belül tapasztalható alkohol-hatás különbségekre is, a két egyén közti kapcsolatváltozásokra!) Ezért kérlek oszd meg a hirdetésünket a barátaidnak is, hogy tudjanak ők is jelentkezni!

A munkavégzés formája:

Az adott napra előre kért italt mennyiséggel megjelölve elküldöd majd e-mailben, és mi azt másnap 8-kor kézbesítsük. Az elfogyasztásának tapasztalatait kell megörökíteni, és este maximum 23:59-re el kell küldeni a megbeszélt e-mail címre.

Bármilyen kérdést feltehetsz itt privát üzenetben!

Frissítés:
Gyakori kérdések a rengeteg beérkező e-mailtől:

- Pénzünk honnan van erre, ráadásul "csak" egy szakdogára?
Egy Tudományos diák konferencián voltunk Zürich-ben, ahol felvettük a kapcsolatot egy égetett szeszt forgalmazó világcéggel, akik érdeklődtek a kutatásunk iránt. Szabad kezet kaptunk, és szabad anyagi erőforrást a kutatáshoz.

- Tehát minden nap halálra, vagy csattrészegre kell innom magam?
- Nem! Sőt, ellenkezőleg! Mindig a kedvednek megfelelően kell innod! Nem kell minden nap alkoholt innod, ha nem akarsz! (De nem telhet el 5 nap alkoholmentesen egyhuzamban!)

- Hogy zajlik a jelentkezők kiválasztása!
- Először a motivációs leveleket nézzük át augusztus 2-án, és behívjuk személyes elbeszélgetésre a jelentkezetteket. Ott egyéni, és a szakdolgozat kimenetele érdekében titkos szempontok alapján döntünk.

- Mi a munkavégzés helye?
- Otthon végezendő munka!
hetente egyszer kell orvosi vizsgálatra a legközelebbi megyeszékhelyre bejárni, az utat mi álljuk (Vezetni biztos nem fogsz tudni, és lehet a buszra sem engednek fel)

- Az egész egy átverés?
- Nem, nem az.

- Bejelentett munkaviszonyom lesz a munka során?
- Igen, teljes mértékben fizetünk minden járulékot a "dolgozónk" után!

- Sokan jelentkeztetek az apródon üzenetben, azonban ezeket a leveleket nem áll módunkban elfogadni a jelentkezéshez. Kérlek titeket ezt e-mailben, vagy a Facebook oldalunkon tegyétek!
Megértéseteket köszönjük!

Frissítés #2:
Minden érdeklődő írjon nekünk levelet, és a válaszban kapni fog egy elérhetőséget, ahova várjuk a motivációs levelét!

Frissítés#3
Szerencsére nagyon sok érdeklődőnk van már! Ami nem jelenti azt, hogy már megvan a 30 hely! Az első forduló csak a motivációs levél, a második forduló augusztusban lesz (személyes találkozó a kiválasztott megyeszékhelyeteken!) Részleteket üzenetben kaptok, és a facebook oldalunkon (facebook.com[per]alkoholszakdoga)! (Mivel a hirdetésbe már csak 300 karaktert írhatunk :( )
Biztosan megtaláltok a legnépszerűbb közösségi oldalon, ha a keresőbe beírjátok, hogy "alkoholfogyasztás szakdolgozat önkéntes munkatársai " Oda, privát üzenetként kell küldeni a motivációs levelet!

Frissítés #3: Holnap este 8tól tudunk válaszolni az üzenetekre! Addig keressetek minket a legnépszerűbb közösségi oldalon! (Alkoholfogyasztás szakdolgozat önkéntes munkatársai )