Teljesen triviális és ingyenes megoldás a fogyni vágyóknak. Tessék elmenni a háziorvoshoz!

A Buksza egyik szerzője már írt a csodamentes - költségalapú - fogyásról, ezzel összefüggésben többen is kérdezték mi a titok, hogyan csináltam stb. Nos ahogy azt a cikkben is említettem, az ételkiadásokat kell visszafogni, meg persze megváltoztatni az étrendet. 

Ezzel párhuzamosan egyébként számos, a fogyókúráról szóló irodalmat is elolvastam, köztük adott esetben több ezer forintos könyveket, internetes anyagokat.

Mindezek - legalábbis számomra - teljesen feleslegesek voltak. A legjobb tanácsokat ugyanis teljesen ingyen a háziorvos adta. Ez mindenki számára járható út. Ha fogyni szeretne, ne a könyvesolboltban vagy az interneten található - esetenként nem túl hiteles - tanácsadó oldalakon, illetve a fogyasztószereket kínáló üzletben kezdjen. 

Hanem a háziorvosnál vagy orvosnál. A háziorvos ugyanis ingyen van, sok-sok évig ezt (is) tanulta az egyetemen, ismeri a kórtörténetünket stb. Ha valaki, ő képes személyre szabott tanácsokat adni, ellentétben sok más, csak általánosságban megfogalmazott, sokszor eredménytelen javaslatokat nyújtó oldalakklal, könyvekkel, amelyek sokszor arra mennek, hogy eladjanak nekünk valamit.

Ha tetszett a cikk, vagy a többi poszt, akkor ossza meg és szeresse a Bukszát a Facebookon ! Ha véleménye van a témáról, ne habozzon