A legdrágább utazási hirdetések egyike közel 14 millió forintért négy hónapos világ körüli utat kínál. A startállomásra szóló repülöjegy ebben nincs benne, és a biztosításért is külön kell fizetni. Az akciós ár azonban 1500 forinttal alacsonyabb, mint a teljes. 

Ahogy az autóknál, az utazásoknál is akadnak elképesztő árak. Az egyik legérdekesebb, a 2015-ben induló világkörüli hajós luxusutazás, az előfoglalást már most lehet intézni.

Ehhez hasonlóval lehet menni 14 millióért - Forrás: Origo

Az utazás 13 901 500 forintba kerül teljes áron, a mostani akciós ár azonban 13 900 000 forint, azaz 1500 forint kedvezményt adnak. A közel 14 millió árban 114 éjszaka van benne, meg az all inclusive ellátás, de ennyiből nem ússzák meg. 

A hajóra ugyanis Los Angelesben kell felszállni, az odautazást mindenkinek magának kell megoldania, külön kiadás fejében. A biztosítást sem tartalmazza a lakás árával felérő összeg, az további 60-100 ezer forint. Plusz az esetleges ferihegyi parkolás, amely több mint 200 ezer forint. 

Ha tetszett a cikk, vagy a többi poszt, akkor ossza meg és szeresse a Bukszát a Facebookon ! Ha véleménye van a témáról, ne habozzon

Korábbi Buksza-posztok: 

Használjon virtuális postai értesítőt?

Ez nagyon fog hiáynozni a nyugdíjasoknak

Veszélyben az Ötöslottó trónja

Rengeteget veszítenek a magyar szerencsejátékosok

Lebuktatták a fogyókúragyilkost