Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mérföldkőhöz érkezik minden magyar álma

Az ötös lottó történetének 3000-ik húzása lesz augusztus utolsó hetében. Ebből az alkalomból kissé "megfaggattuk" az eddigi 2998 húzás adatait. Kiderül, mire kellene 800 ezer évet várni, melyik a leglustább és a leggykoaribb szám, valamint az is, mi nem fordult elő eddig soha. Számmágia a jubileum fényében.

Nem voltam túl jó matekból, de - kis segítséggel - megértettem, hogy nincs jó szám, vagy ha tetszik mindegyik jó, mindegyik egyformán jó. Minden héten mind a 90 szám ugyanolyan eséllyel kerül a kihúzott öt szám közé.


Forrás: Origo

Persze ha tippelni akarunk bárkihez, bármihez fordulhatunk segítségért, persze felmerl egy csomó kérdés: Azok közül válasszak, amelyek már eddig is gyakrabban szerepeltek a kihúzottak között? Vagy éppen ellenkezőleg inkább az eddigi húzásokat tekintve lemaradottak közül, hiszen a lemaradásuk nem maradhat így az idők végtelenségéig? Sokféle módon választhatjuk meg a végső tippünket.

Tények, számok

Nézzük a statisztikát, amely a Szerencsejáték Zrt. honlapján is látható: a leggyakrabban, eddig összesen 194 alkalommal kerültek a nyerő ötösbe a 29 és a 75. Csak eggyel kevesebbszer húzták ki az emberek egyik leggyakoribb szerencseszámát, a 3-ast. Őket követi a 77 és 66.

0 Tovább

Veszélyben az Ötöslottó trónja

Magda Eszter - Csernátony Csaba

Bár korábban a sorsjegyekből származó bevétel töredéke volt az ötös lottóénak, tavaly már minimális volt a különbség. A sorsjegyek sikerében főszerepe van blogunk druszájának és a Black Jack sorsjegynek.

A fel nem vett lottó- és sorsjegynyereményekkel előző cikkünkben foglalkoztunk, de a Szerencsejéték Zrt. Bukszának elküldött adathalmazában további meglepő számok találhatóak.

Ezek szerint az elmúlt években fejős tehénként működő Ötöslottó trónja veszélybe került.

0 Tovább

Nagyon sokat buknak a magyar lottójátékosok

Meg a sorsjegyesek - szimplán a figyelmetlenségük miatt. Évente ugyanis több mint 1 milliárd forint a fel nem vett nyeremények összege. Ebből újra nyeremény vagy az államé lesz.

Egyelőre nem tudni, hogy a néhány hete 3 milliárd forintos Ötöslottó-nyereményt felvette-e a nyertes. A Szerencsejáték Zrt. a Buksza kérdésére azt felelte: az Ötöslottó-nagynyereménnyel kapcsolatban a nyertes védelme érdekében egyelőre nem tudnak információt adni.

A legutóbbi csúcsnyeremény sorsáról tehát nincs információ, a Buksza szerzőit azonban régóta foglalkoztatja az is, mekkora összeget hagynak veszni a feledékeny játékosok.

0 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Utolsó kommentek