195 millió dollárba kerül a legdrágábban hirdetett amerikai ingatlan. Az egyik legolcsóbb háromszobás házat pedig 188 dollárért hirdetik. 

Rekord született az amerikai ingatlanpiacon - írja a CNN Money. A Coldwell Banker ingatlanos cégnél 195 miliió dollárért - közel 49 milliárd forintért - hirdettek meg egy hatalmas kaliforniai ingatlant, ez jelenleg legdrágább a piacon.

A méregdrága komplexumban 27 garázs, 150 helyes parkoló, 12 hálószoba, rengeteg fürdőszoba, valamint szórakoztató központ is van, a lakótér pedig összesen 53 ezer négyzetméteres.

Fotó: CNN Money/Mark Angeles Coldwell Banker

Egy komolyabb szőlőültetvény is jár hozzá, valamint egy borospince és egy borkostoló terem, ahol 3500 palack bor fér el. Az ingatlan bérleti díja 475 ezer dollár, azaz közel 120 millió forint havonta.

A legolcsóbb?

A legdrágább ingatlan megjelenésével párhuzamosan a 24/7 Wall Stret amerikai gazdasági portál megtalálta a másik végletet.

 

Fotó: Realtor.com

Az 1928-ban épült három hálószobás ház a Michigan államban lévő Flint városában található, amellyel csúnyán elbánt a válság. A házat 188 dollárért hirdetik, ami 47 ezer forintot jelent, egyben feltehetően a legolcsóbb, vagy legalábbis az egyik legolcsóbb ingatlan az Egyesült Államokban. Feltéve, hogy valóban ennyibe kerül. 

Ha tetszett a cikk, vagy a többi poszt, akkor ossza meg és szeresse a Bukszát a Facebookon ! Ha véleménye van a témáról, ne habozzon  

Buksza-posztok az elmúlt napokból:

500-640 forintos dugódíj jöhet Budapesten

Magyarország toplistás az élelmiszer-drágulásban

1 318 000 000 000 000 forint - ennyi pénze van a leggazdagabbaknak

Betiltanák az ingyenes Tesco-buszokat?

Hitelmatek: ki mennyi kaphat jövőre?