Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megyei matrica: lehetetlen küldetés?

Aki az interneten próbálna regisztrálni és matricát - mondjuk megyeit - vásárolni ematrica.autopalya.hu oldalon, könnyen a következő üzenettel találkozhat:

"Elnézését kérjük a rendszer pillanatnyi túlterheltsége miatt további regisztráció és belépés jelenleg nem lehetséges, kérjük látogasson vissza később. További böngészéshez kattintson az alábbi gombra. Megértését és türelmét köszönjük."

Forrás Buksza

Legalábbis a Buksza többször is ebbe az üzenetbe futott bele szombaton, kora estig nem sikerült a matricavásárlás. Volt olyan nekifutás, amikor a regisztrációt meg lehetett kezdeni, de a folytatásban a túlterheltségről szóló tájékoztatás ugrott elő, és volt, amikor a regisztráció megindításáig sem lehetett eljutni. Vasárnap reggel már a sikeres regisztrációt abszolválta a Buksza, de a vásárlásig továbbra sem sikerült eljutni, megint a túlterheltség miatt.

1 Tovább

Kocsmában utálatos a bankkártya

Bankkártyával kocsmában: lehet, hogy csak engem bosszant, de engem nagyon.

Ha csak ritkán, egy-egy helyen fordulna elő, akkor nem lenne érdekes, de az, hogy sorozatban nem fogadják el a bankkártyát olyan vendéglőkben, ahol amúgy ki van rakva a kártyatársaságok matricája - bosszantó és pénzbe kerül. (Van, ahol egyáltalán nem fogadják el, van több hely, ahol szinte állandóan rossz a terminál.)



Ezért kerül pénzbe: ha nem fogadják lehet menni az ATM-hez

Ha szóvá teszem, hogy ezt előre jeleznetnék, akkor - ha nem is mondják -, de érezhető, mit gondolnak. Na megint egy köcsög, aki nyekereg, jobb esetben unottan megvonják a vállukat.

7 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek