Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Visszarendelt egy gesztenyepürét a Lidl

A Frozen Dream 2016. június 6-án lejáró termékeit kell visszavinni. 

A Lidl a honlapján közölte: a Gelato Italiano Logisztikai Kft. visszahívja azokat a 250 grammos Frozen Dream gyorsfagyasztott gesztenyepüréit, amelyeken a következő azonosító adat szerepel: "Minőségmegőrzési idő: 06.06.2016." 

Ezt a szóban forgó termék

Tehát a szóban forgó termékből azokat kell visszavinni a Lidl-üzletekbe, amelyek jövő év június 6-i lejárati dátummal kerültek forgalomba. Az nem derül ki a honlapról, hogy mikor került ki a visszahívásról szóló tájékoztatás, mindenesetre a lejárati dátum miatt mindenképp érdemes megnézniük a gesztenyepüré-vásárlóknak, hogy ezt a terméket vitték-e haza. A pénz visszajár a vásárlóknak.

A visszahívásból egyébként az sem derül ki, hogy miért volt szükség a lépésre. 

0 Tovább

Ezeket a játéktraktorokat vegye el a gyerektől!

A Siku német játékgyártó három távirányítású modelljének akkumulátora tűzveszélyes lehet, ezért visszahívja azokat. Meglehetősen drága termékekről van szó, az egyikük például 70 ezer forintért rendelhető az egyik online játékáruházban. A cég közölte, visszafizeti a vételárat.

A Siku játékmodellek közül háromnak - két traktor és egy rakodógép - az akkumulátora meghibásodhat, túlzottan felmelegedhet - közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság.

Ezek a veszélyes termékek (John Deere lánctalpas traktor cikkszám: 6761, 6762 vagy 6763, John Deere 8345R, cikkszám: 6771, 6772 vagy 6773, Fendt homlokrakodó cikkszám: 6769 - Forrás: NFH

A játékmodellek gyártója, a német Sieper visszahívja a termékeket, egyúttal kéri a vásárlókat, hogy ne használják azokat és ne engedjék, hogy a gyerekek játszanak velük. A gyártó azt is kéri, hogy az érintettek vegyék ki az akkumulátort a játékkokból, és a termékeket (töltővel, távvezérlővel, akkumulátorral, távvezérlővel együtt) vigyék vissza oda, ahol vették, vagy közvetlenül a gyártónak küldjék vissza.

1 Tovább

Veszélyes gyerekágyakat hív vissza az IKEA

Sérülést okozhatnak az IKEA egyes gyerekágyai, ezért a cég visszahívja őket. 

A Kritter és Sniglar gyerekágyak között vannak, amelyeken az ágykeretet és a biztonsági rácsot összekötő fém rúd eltörhet, és sérülést okozhat, ezért az IKEA visszahívja ezeket - közölte szerdán a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. 

Kizárólag azokat az ágyakat hívják vissza, amelyek dátumbélyegzője 1114 és 1322 (év-hét) közé esik. A dátumbélyegző a fejtámlához vagy az ágy aljához rögzített címkén található. 

Az IKEA arra kéri azokat, akik Sniglar vagy Kritter ágyakat vettek, sürgősen ellenőrizzék a dátumbélyegzőt, és ha az 1114 és 1322 között van, akkor vigyék vissza az egyik áruházba vagy hívják a cég információs vonalát: 460-3160. Az IKEA jelezte közleményében, eddig hét ágynál tört el a fém rúd, és cég tudomása szerint nem okoztak sérülést.

A Sniglar gyerekágy egyébként 12 490, a Kritter ágy pedig 25 490 forintba kerül.

Több buksza:

Egymással csatáztak a joghurtok

Fej-fej mellett dinnyéznek

Máris drágult az új slágertermék

Megjöttek az ezerforintos cigaretták

Ahol napi 8 rugó csak a minimumra elég

A Tesco átírta a naptárat

0 Tovább

Törékeny rollerekre figyelmeztet a Lidl

A Lidl egyik beszállítója rollereket hív vissza. A Lidl honlapján található közlemény azt írja: "szerencsétlen körülmények összejátszása esetén előfordulhat, hogy az alumínium roller használata közben a kormányrúd és a taposófelület találkozásánál lévő hegesztési varrat eltörik". 

A hétfőre datált közlemény szerint a rollerek gyártója, a Delta-Sport Handelskontor GmbH visszahívja a a 78984 cikkszámú (a cikkszám a taposófelület alján található), Playtive márkájú, a Lidl magyarországi áruházaiban idén március 10-től forgalmazott rollereket. A cég arra kéri a vásárlókat, hogy ne használják a szóban forgó rollereket és vigyék visssza egy Lidl-üzletbe. (A visszahívás a többi Playtive márkájú rollereket nem érinti.)

0 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Utolsó kommentek