Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tilosban járhatnak az okostelefonosok

Az okostelefonok egyik leghasznosabb funkcióját, az internet más eszközzel történő megosztását az egyik mobilszolgáltó megtiltja.

Kellemetlen meglepetésben lehet részük a Vodafone előfizetőinek. A Dragonweb hívta fel rá a Buksza figyelmét, hogy a Vodafone szerződési feltételei fontos tiltást tartalmaznak.
A cég ugyanis a legtöbb cssomagjában nem engedélyezi az úgynevezett tetheringet. Ez az okostelefonok egyik hasznos funkciója, amely lehetővé teszi, hogy a telefonon keresztül megoszthassuk az internetet más készülékünkkel, laptopunkkal, táblagépünkkel és így tovább. A tiltás valójában nem most került a feltételek közé, hónapok óta érvényben van.

0 Tovább

Árcsökkentéssel bántotta meg ügyfeleit a Vodafone

Pár hónappal ezelőtt még 14-20 ezer forint volt a korlátlan beszélgetést garantáló Vodafone-csomag. Ma már azonban 10 ezerért is odaadja a cég. Pórul jártak az első belépők - vendégposzt következik.

Megbántott a Vodafone. Néhány hónappal ezelőtt az előző szolgáltatótól átmentem a Vodafone-hoz, mivel az egyik Red csomag előnyös volt számomra. A társaság idén vezette be a piacra a Red díjcsomagokat, ezekről azt kell tudni, hogy korlátlan beszélgetést és sms-küldést biztosítanak valamennyi belföldi hálózatba, és 2 gigabájtos netforgalom is jár hozzájuk. A csomag bár drága, de kiszámítható költségeket jelent, ezért is választottam.

Pár hónappal ezelőtt 14 ezer forinttól indultak ezek a csomagok, erre jött rá az új készülék miatti - esetleges - további költség, én közel 16 ezer forintot fizetek, ha jól emlékszem, volt 20 ezer vagy annál drágább redes csomag is.

0 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Utolsó kommentek