Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Menük pokoli árakon - a világ legdrágább éttermei

Fejenként 2 millió forintból lehet végigenni a világ legdrágább éttermeit - utazás nélkül. A legolcsóbb is több mint 100 ezret kér vendégenként.

Az ibizai Sublimotion vezeti a világ legdrágább éttermeinek rangsorát - idézi az amerikai Fox News a Daily Meal szakportál listáját.

Ha mind a 10 étteremet meg akarjuk látogatni, akkor fejenként 2,15 millió forintra lesz szükségünk, és ebben nincs benne az utazás.

1.Sublimotion (Ibiza, Spanyolország)

A számla fejenként: 2078 dollár (519 ezer forint)/fő

A spanyolországi étteremben fejenként 2078 dollárért lehet fogyasztani, vagyis több mint félmillió forint kell hozzá. Az étterem különlegessége, hogy 12 vendéget szolgálnak ki egy etapban, akik 20 fogást kapnak. (A listavezető Sublimotion a Táfelspicc tavasszal összeállított ranglistáján is az első volt.)

0 Tovább

Szabaduljon meg a döglött számláktól!

A nem használt bankszámlákon kis lépésekben, de fokozatosan növekedhet az adósság. Ezt azonban el lehet tüntetni, akár ingyenesen.

Sokaknak lehet korábbról maradt, jelenleg nem használt bankszámlája, például az egyetemi évekből, korábbi munkahelyről, amelyeket lustaságból nem szüntetett meg a számlatulajdonos.

Forrás: Origo

Ezeken a számlákon nem történnek tranzakciók, vagyis döglöttek (inaktívak), ugyanakkor a számlavezetési díjat szépen ráterheli a bank, így hónapok, évek alatt több ezer forintos tartozás gyűlhet össze.

A bankok ezt persze figyelik, és sokszor levélben jelzik, hogy mennyi a tartozás, és jelzik, hogy tessék befizetni a kérdéses összeget. Ebben az esetben viszont ajánlott egy kört futni a fizetés előtt.

0 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Utolsó kommentek