Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óriási kupi lesz a Józsefvárosban

 Március végén lesz ugyanis a lomtalanítás. Az I., az V. és a XIII. kerület után újabb kerületekről derült ki, mikor lehet kipakolni a kacatokat.

A Fővárosi Közterület-fenntartartó (FKF) február végén - 27-én - az V. kerületben kezdi az idei lomtalanítási sorozatot. Egy nappal később az I. kerületben folytatódik , a XIII. kerületben pedig március 16-22. között lesz -  írta egy hete a Buksza. Azóta újabb kerületek jelentek meg a lomtalanítási naptárban. 

Az egynapos utcai felfordulással járó ingyenes lomtalanításra a Józsefvárosban március 23-27., a X. kerületben március 29. -  április 2., a XIX. kerületben pedig április 8-15. között lesz.

0 Tovább

Itt az idei lomtalanítási naptár

Február végén indul. Négy kerületben már kijelölték a dátumot.

Az V. kerületben, február 27-én kezdi az idei ingyenes lomtalanítási sorozatot a Főkefe. (Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.) A cég a Bukszával közölte, most tette közzé a naptárat, amely szerint az V. kerület után az I. kerület jön, ahol február 28-án kell kitenni a kacatokat. A Főkefe mindig másnap viszi el a lomokat.

Fotó: FKF Zrt.

A lomtalanítás március 1-10-e között lesz a III. kerületben, a XIII. kerületben pedig március 16-22-e között. Utóbbi két kerületben a pontos időpontot postán küldött levélben és a lépcsőházakba kitett plakátokon közli majd a Főkefe. A cég honlapján teszi majd közzé, hogy a többi kerületre mikor kerül sor.

0 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek