Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jegyek a Szigetre: 18 ezer forinttól 80 ezerig

A forintgyengülés betesz a Szigetnek.

Most még 72 ezer forintért lehet bérletet váltani az idei Szigetre, amit a helyszínen majd 80 ezerért lehet megvásárolni - írja a Népszabadság. Az egy napra szóló - helyszínen megvett - belépők ára a tavalyi 16 ezer forintról 18 ezer forintra emelkedik.

Fotó: Origo

Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezetője a lapnak azt mondta, hogy a lemezpiac összeomlása nyomán a fesztiválszervezők között árverseny alakult ki, ráadásul a fesztiválok száma is gyarapodott.

0 Tovább

A tíz legdrágább koncertjegy

A Rolling Stones-koncert megyek a legdrágábbak, átlagosan 624 dollárba került egy darab. A toplistán Pink, Justin Timberlake mellett szerepel a One Direction és az Eagles is.

A koncertjegy-közvetítő oldalt (leegyszerüsítve jegytőzsdét) működtető TiqIQ amerikai cég az átlagos jegyárak alapján rangsorolta a koncerteket - írja a 24/7 WallSt.com. Az öreg rocksztárok mellett több fiatal is helyet kapott a rangsorban.

1. Rolling Stones

Az első a Rolling Stones fellépése lett, amelyre egy belépő átlagosan 624 dollárba, azaz - jelenlegi árfolyamon - több mint 140 ezer forintba került.

Forrás: Origo

0 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Utolsó kommentek