Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ennyiért lehet strandolni az idén

Hét ismert budapesti strand árlistájával köszönti a közeledő strandszezont a Buksza.

Csillaghegyi strand - felnőtt belépő: 1800 forint

A III. kerületben található (a linkről Google Maps-térkép nyílik) a főváros legrégebbi strandja, a csillaghegyi, ahol a normál belépő 1800 forint. A belépő árában benne van a szekrényhasználat. A diákok, nyugdíjasok pedig 1200 forintért strandolhatnak.

A csillaghegyi strand - Forrás: Origo (Pályi Zsófia)

1 Tovább

Jegyek a Szigetre: 18 ezer forinttól 80 ezerig

A forintgyengülés betesz a Szigetnek.

Most még 72 ezer forintért lehet bérletet váltani az idei Szigetre, amit a helyszínen majd 80 ezerért lehet megvásárolni - írja a Népszabadság. Az egy napra szóló - helyszínen megvett - belépők ára a tavalyi 16 ezer forintról 18 ezer forintra emelkedik.

Fotó: Origo

Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezetője a lapnak azt mondta, hogy a lemezpiac összeomlása nyomán a fesztiválszervezők között árverseny alakult ki, ráadásul a fesztiválok száma is gyarapodott.

0 Tovább

Mennyiért úszhatunk Budapesten?

Számos fővárosi kerületben van uszoda, de az árak között vannak különbségek. Az egyszeri belépők 900 forinttól indulnak, a 10-12 alkalmas bérletek ára pedig 9 és 20 ezer forint között szóródik.

A Buksza összeszedte, hogy a különböző kerületekben működő uszodákban mennyibe kerülnek a belépők, kedvezmények nélkül. (Az összeállítás nem teljes körű, az ismertebb, inkább strandként funkcionáló létesítmények nem szerepelnek a listában.)

A válogatásban szerepelnek sportlétesítmények (MOM uszoda), amelyekben csak úszásra szól a belépő, a többi szolgáltatás (pl. edzőterem használata) plusz pénzbe kerül, de van olyan is (Life1 Wellness), amelynél a belépő árában benne van az összes szolgáltatás (edzőterem, infraszauna, edzések). Korábban azt írtuk, hogy az Aquaworldben is csak az úszásra szól az 1650 forintos belépő, a létesítmény azonban jelezte, hogy az ár tartalmazza reggeli órákban a szauna és további medencék használatát is (pl. jakuzzi, élménymedence).

3 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Utolsó kommentek