Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tízezres probléma a 4-es metrón

Az automata a tízezrest nem fogadja el, a jegyellenőrők pedig nem tudnak belőle visszaadni. A forgalmi iroda tud a problémáról. Bezárult a kör. 

Szerda reggel osztotta meg a kudarcba fulladt utazását egy olvasó. A Bikás Park megállóból indult volna. Nem volt jegye, ezért venni akart az egyetlen automatánál, ahol egyébként 15 perces sor állt. (Összehasonlításul: a 4-es metró menetideje a két végállomás között 14 perc) Többszori próbálkozásra sem fogadta el a bankjegyet az automata. 

Innen indult volna, a kudarcba fulladt utazás - Fotó: Csernátony Csaba/Buksza

Olvasónk ezt követően a mozgólépcsőnél álló jegyellenőrökhöz fordult, akiktől elméletileg lehet jegyet vásárolni. A tízezres azonban túl nagy összeg. Nincs váltópénzünk, ezért nem tudunk visszaadni. Az utas a forgalmi irodába ment, rendezni az ügyet. Ott - egyébként nagyon kedvesen - közölték vele, tudnak arról, hogy rendszeresen sokan állnak az automatánál, ahogy arról is, hogy nem fogadja el mindig a bankjegyeket. Olvasónk írásbeli panaszt tett, ha megérkezik a válasz, közölni fogjuk.

Egy szó mint száz, akinek nincs bérlete, vigyen magával aprót, különben kétséges a célba jutás.  

Ha tetszett a cikk, vagy a többi poszt, akkor ossza meg és szeresse a Bukszát a Facebookon ! Ha véleménye van a témáról, ne habozzon

Korábbi Buksza-posztok: 

Használjon virtuális postai értesítőt?

Ez nagyon fog hiáynozni a nyugdíjasoknak

Veszélyben az Ötöslottó trónja

Rengeteget veszítenek a magyar szerencsejátékosok

Lebuktatták a fogyókúragyilkost

0 Tovább

Megverte druszáját a 4-es metró

A 4-es villamosnál jóval hamarabb ért a célba az Újbuda Központ és Rákóczi tér vonalon.

A Buksza az Újbuda Központ és a Rákóczi tér közötti versenyeztette a 4-es metrót druszájával, a 4-es villamossal, azon az útvonalon, amelyen a Buksza szerzői nap mint nap közlekednek.

0 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek