Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fizetős lehet az ingyenes könyvtár és az ügyintézés is

Ha lesz netadó, az Ügyfélkapu eléréséért is fizetni kell majd, pedig eddig ingyenes volt, ez volt az egyik lényege. A MEK-könyvek is fizetőssé válhatnak.

Sokakkal együtt a Buksza is írt a tervezett netadóról, mégpedig arról, hogy az uniós roaming esetleges eltörlése és a netadó a külföldi mobilszolgáltatókhoz küldheti a mobilosok egy részét.

Fizetős lehet

A netadó esetleges bevezetése sok hatása közül az egyik, hogy egy sor állami netes oldalt is fizetőssé tesz majd. Így például az Ügyfélkaput, amelynek az egyik legvonzóbb oldala az, hogy ingyenesen, kényelmesen, bármikor lehet rajta keresztül intézkedni. A netadóval az ingyenességtől búcsút lehet venni.

Ahogy ez is

Ahogy fizetőssé válhat a Magyar Elektronikus Könyvtár (Országos Széchenyi Könyvtár) is, az oldal eddig ingyenes könyveiért is fizetni kell majd - ha valóban lesz netadó. 

0 Tovább

Tilosban járhatnak az okostelefonosok

Az okostelefonok egyik leghasznosabb funkcióját, az internet más eszközzel történő megosztását az egyik mobilszolgáltó megtiltja.

Kellemetlen meglepetésben lehet részük a Vodafone előfizetőinek. A Dragonweb hívta fel rá a Buksza figyelmét, hogy a Vodafone szerződési feltételei fontos tiltást tartalmaznak.
A cég ugyanis a legtöbb cssomagjában nem engedélyezi az úgynevezett tetheringet. Ez az okostelefonok egyik hasznos funkciója, amely lehetővé teszi, hogy a telefonon keresztül megoszthassuk az internetet más készülékünkkel, laptopunkkal, táblagépünkkel és így tovább. A tiltás valójában nem most került a feltételek közé, hónapok óta érvényben van.

0 Tovább

Buksza blog

blogavatar

A Buksza 2016. júliusától a Napi.hu-n folytatja a munkát. Mégpedig itt: http://www.napi.hu/cimkek/buksza.

Utolsó kommentek