500 lóerős Mercedes, extrém védelemmel, beltéri luxussal = 1 millió dollár. 

Elkészítette a Mercedes G63 AMG terepjáró páncélozott verzióját az Inkas kanadai tuningcég, amely már számos márka (Cadillac, Toyota, GMC, Nissan) terepjárójából csinált páncélost.

A Business Insider amerikai gazdasági lap azt írja az 1 millió dollárba kerülő Mercedesről, hogy "paranoiás despotáknak" is jó választás lehet. (Az nem derül ki pontosan, hogy 1 millió kanadai vagy amerikai dollár, de a Businnes Insider cikkében dollárjelet tüntetnek fel, az pedig az utóbbit valószínűsítik. Mindenesetre ha kanadai, akkor 220 millió forintba kerül átszámítva az autó, ha amerikai dollárról van szó, akkor pedig 270 millió forintra jön ki az ár.)

Forrás: Business Insider/www.inkararmored.com

Az aknák ellen is védelmet nyújtó, golyóálló üvegekkel felszerelt autóban belül luxuskörülmények uralkodnak: van például minibár, több bőrfotel, műholdas tévé, de fegyvertartó rekeszt is tettek bele. A gyártó pontosan megadja a leírásban, hogy milyen kaliberű fegyverekkel, milyen típusú gránátokkal szemben nyújt védelmet a több mint 500 lóerős autó.  

 

Ugyanez képekben:

Forrás: www.inkasarmored.com

Forrás: www.inkasarmored.com

Forrás: www.inkasarmored.com

Ha tetszett a cikk, vagy a többi poszt, akkor ossza meg és szeresse a Bukszát a Facebookon. Ha pedig véleménye van a témáról, akkor se habozzon  

Buksza-posztok az elmúlt napokból, hónapokból:

Változhat egy jogsiszabály

Nagyot haraphat a fizetésből az influenza

Zseniális tervek a magyar euróra

Aprópénzt kapnak a bajban lévők